Altijd en overal in Vlaanderen een unieke zomerbeleving

woensdag, 22 juni, 2016

 

In onze musea en attracties valt in Vlaanderen en Brussel elke dag iets te beleven. Van Adinkerke tot Zutendaal en van Alken tot Zeebrugge. Van 1 juli tot 31 augustus, een hele zomer lang. Er is altijd wel ergens een leuk evenement, een zomerse happening en een unieke tentoonstelling.

Op deze allereerste dag van de zomer – nou ja zomer – sturen we u graag een gedetailleerde zomerkalender toe met een overzicht van maar liefst 289 zomerse events, happenings, expo’s van onze attracties en musea. Het zijn stuk voor stuk unieke initiatieven die in de komende zomermaanden juli en augustus plaats vinden of starten.

Voor uw gebruikscomfort hebben we in bijgaande zomerkalender ook een filteroptie voorzien. Zo kan u vlot selecteren op datum, op locatie enz.

Voor elk event vindt u naast plaats en datum ook een beknopte toelichting en bovendien ook de contactgegevens van de organisatoren zelf.

U kan voor uw krant of tijdschrift, voor uw radio- of televisiezender vrij en onbeperkt uit bijgaande kalender inspiratie en informatie putten voor uw zomerkalenders of –reportages. U kan, dankzij de contactgegevens, bovendien snel en vlot contact opnemen met de attracties en musea zelf voor meer info, voor beeldmateriaal, foto- of videoshoots, of ook voor reportages of interviews.

Naast de zomerkalender vindt u in bijlage ook een overzicht van de doorlopende tentoonstellingen die eerder al van start gingen, maar ook deze zomer nog doorlopen.  Deze extra kalender biedt u een overzicht van nog eens 58 exposities en langlopende projecten.

Tot slot nog dit: op onze portaalwebsite www.365ontdekkingsdagen.be vindt u alle praktische info van al onze leden, allen attracties en musea in Vlaanderen en Brussel. Meer info over onze koepelorganisatie vindt u op www.toeristischeattracties.be.

We danken u alvast van harte om deze 347 zomerse initiatieven ook met uw lezers, luisteraars of kijkers te delen.