Blijven vernieuwen is het devies!

dinsdag, 17 mei, 2016

Technopolis® blinkt uit in haar veelzijdigheid. Naast het walhalla voor wetenschap en technologie voor zowel bezoekers en scholen, is het doe-centrum ook de place-to-be voor teambuildings en communie- of lentefeesten. Technopolis® blijft ondertussen investeren in vernieuwing: in nieuwe interactieve opstellingen, in evenementen, maar ook in bezoekerscomfort!   
 
Niet stilstaan, blijven vernieuwen! Dat is de mindset van Technopolis®. Het altijd rijk gevulde aanbod wordt non-stop vernieuwd en uitgebreid. En de daad wordt duidelijk bij het woord gevoegd: Technopolis® mocht aan het begin van de paasvakantie trots de gloednieuwe vliegsimulator aan het grote publiek tonen. Ook de indrukwekkende 3D-dissectietafel is een prachtig resultaat van hun constant streven naar vernieuwing en vooruitgang.

Het Maker Festival was alweer een succes!
De derde editie van het Maker Festival in Technopolis® die eind april plaats vond, was opnieuw een schot in de roos! Meer dan 30 straffe alleskunners en creatievelingen van allerlei slag streken er neer en gooiden hoge ogen bij de talrijk aanwezige bezoekers. Van houtbewerking tot 3D-printen: het ‘maken’ zit de Vlamingen duidelijk in de vingers!

Maandelijkse Kinderlezingen alom bekend bij het grote publiek.
Ze hebben intussen al heel wat naam en faam gekregen, de maandelijkse Kinderlezingen van Technopolis®. Elke keer opnieuw stromen de banken van het knusse auditorium ‘de Kegel’ vol met enthousiaste en nieuwsgierige bezoekertjes van 8 tot 12 jaar. Met ingehouden adem luisteren deze weetgrage jongens en meisjes naar experts die in klare kindertaal vol passie vertellen over spannende topics zoals dinosaurussen, ruimtevaart en koralen.  Maar de experts praten niet alleen. Ze stropen ook de mouwen op om samen met hun jeugdige assistenten aan de slag te gaan!  Afgelopen zondag 15 mei tekenden enkele tientallan kids present voor een lezing over ‘Supergeleiding en Magnetisme’. De volgende Kinderlezing op zondag 12 juni, over ‘Ruimtevaart’, belooft alweer een topper te worden.

Nu ook online tickets aankopen
Op 1 mei ging Technopolis® van start met de verkoop van online tickets om de bezoekers een optimale bezoekervaring te bezorgen. Aanschuiven behoort voorgoed tot het verleden. Zo blijft er heel wat meer tijd over om te experimenteren en te ontdekken.

 

Perscontact        

Toeristische Attracties vzw

Bart Vermeulen
0475 71 97 42

Info & beeldmateriaal

Technopolis Mechelen

Ester Blockx
015 34 20 41