Een seizoen dat volop bruist van beleving

maandag, 25 april, 2016

Het toeristisch seizoen 2016 wordt een seizoen vol evenementen voor Bellewaerde. Afgelopen weekend 23-24 april kwamen de favoriete figuren van Nickelodeon langs. Eind juni is er een muziekfestival voor jongeren en op 23 & 24 juli kunnen de bezoekers Jommeke en zijn vrienden ontmoeten. Daarnaast zijn er nog de klassiekers zoals de zomernocturnes en Halloween Fiësta Mortal.

After School Festival
In navolging op de succesvolle jongerenavonden tijdens Halloween komt er dit jaar een zomereditie op 30 juni.  Tijdens dit muziekfestival zullen er op 6 verschillende podia in het park DJ's aan het werk zijn en is er tal van extra animatie voorzien om de zomervakantie met een goed gevoel in te zetten. 

Jommeke in Bellewaerde
Dit jaar bezoekt ook Jommeke met zijn vrienden Bellewaerde. Zo zal hij niet alleen in een nieuw stripalbum een spannend avontuur beleven in het park, hij komt ook nog eens in levende lijve langs tijdens het Jommeke weekend op zaterdag 23 en 24 juli.

Zomernocturnes en Halloween Fiësta Mortal
Naast deze nieuwe evenementen zijn er uiteraard ook opnieuw de klassiekers zoals de zomernocturnes en Halloween Fiësta Mortal.  De zomernocturnes op zaterdag 23, 30 juli en 6, 13 en 20 augustus staan garant voor extra lang plezier tot 22 uur.

Don Eduardo de los Muertos komt dit jaar een weekend vroeger naar het park en start met zijn Halloween Fiësta Mortal vanaf 15 oktober.

Even terugblikken op de Nickelodeon Fandagen
We geven graag nog even mee dat op zaterdag 23 en zondag 24 april de televisiehelden van Nickelodeon langs kwamen in Bellewaerde. Tijdens de Nickelodeon Fandagen konden de bezoekers op de foto met hun favoriete figuren zoals Dora, de Teenage Mutant Ninja Turtles, SpongeBob en de lieve hondjes van Paw Patrol. Meer dan 9.000 enthousiaste fans tekenden present!

Perscontact        

Toeristische Attracties vzw

Bart Vermeulen
0475 71 97 42

Info & beeldmateriaal

Bellewaerde

Kristof Louagie
057 46 86 86