Iedereen beroemd

Kasteel van Gaasbeek heeft nieuwe kasteelheer

Het Kasteel van Gaasbeek heeft een nieuwe conciërge. Pieter Van Hassel (53) woont voortaan in het kasteel en mag zich dus kasteelheer noemen. Hij voelt zich al helemaal thuis op het domein. “Ik geniet van de natuurpracht”, klinkt het.

Francis De Ceulaer - Technisch Directeur, Plopsa Group

Hebt u bij uw bezoek aan een pretpark al stilgestaan of u uw nageslacht wel met een gerust hart op al die wervelende attracties kon laten stappen?

Volgens Francis De Ceulaer, Technisch Directeur van de Plopsa Group, mag u op beide oren slapen.

Sterrenkunde zou verplicht schoolvak moeten worden

Van sterren kan je niet leren houden.

Peter Slosse van Toerisme Ieper wint Prijs van Verdienste

Het provinciebedrijf Westtoer heeft op maandag 28 september 2015 in ‘Het Perron’ in Ieper de winnaars bekendgemaakt van de West-Vlaamse toerismeprijzen.

Studio 100-baas Gert Verhulst

Gert Verhulst ging een kwarteeuw geleden met een pluchen hond voor een camera staan. Vandaag leidt hij Studio 100, een bloeiende entertainmentmultinational, en heeft hij miljoenen op de bank. ‘Ik ben precies geworden waar ik van droomde.’

TvBrussel
Museummedewerker Ingrid (KMKG)

Ooit waren wandtapijten een Brussels luxeproduct. Vandaag zijn zij het levenswerk van Ingrid De Meûter. De Meûter werkt namelijk bij de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis in het Jubelpark.

(C) TvBrussel
Nachtwaker Pat van Autoworld

's Nachts lijkt alles peis en vree in Autoworld, het automuseum in het Jubelpark. Maar schijn bedriegt, want na vele jaren heeft nachtwaker Pat Van Hoorebeke een wel heel speciale band met zijn oldtimers. En zeker met zijn zwarte droompoes: een Jaguar van 1949, met ook een Belgisch kantje.

Shanti De Grande - jobstudent in provinciaal domein Het Leen

Werkt: als jobstudent in provinciaal domein Het Leen (Eeklo)

Robby werkt als bioloog in de Olmense Zoo

Robby werkt al bijna 10 jaar als bioloog in de Olmense Zoo.

Jo Santy van het Muziekinstrumentenmuseum

In zijn vrije tijd speelt Jo Santy eufonium of tenortuba. Koperblazers zijn zijn passie. Santy is ook medewerker van het Muziekinstrumentenmuseum.